Outplacement

i feel good

Jobsøgning er en proces, der tager tid og kræver ressourcer. Og virksomheder er da også i stort tal villige til at hjælpe opsagte medarbejderne godt på vej mod en ny tilværelse. De starter et outplacementforløb.

Via et effektivt outplacement koncept har MyMentor gennem de seneste år hjulpet virksomheder og deres medarbejdere i den situation.

Vores outplacement forløb tilbyder støtte i hele processen fra opsigelsen og frem til nyt job. Forløbet består af 1 kursusdag og fire individuelle møder samt mulighed for løbende dialog pr. tlf. og mail med outplacement konsulenten.

På kurset arbejder vi med en positiv afklaring af fortiden, ønsker til fremtiden og den optimale opfattelse af nutiden. Vi benytter teori og værktøjer fra den positive psykologi.

Via kurset opnår medarbejderen afklaring af sin situation og får input til jobansøgningen. Han eller hun får også kendskab til den positive psykologis teori og værktøjer. På møderne arbejder vi med

  •  Jobsøgningsprofil

Den personlige profil beskriver, hvem man er som person mht: Mission, talenter, motivation, værdier, sociale aspekter og fordybelsesgrad. Den faglige profil tager udgangspunkt i uddannelse og erhvervserfaring.

Sammen med outplacement konsulenten udarbejdes en jobsøgningsprofil bestående af en personprofil og en faglig profil.

  • Jobsøgningsstrategi

Ud fra det nuværende jobmarked udarbejdes en personlig jobsøgningsstrategi med fokus på de initiativer, der skal til for at få ønskejobbet.

  • Jobsøgningsaktiviteter

Det sidste element i forløbet er konkret hjælp til at skrive CV og ansøgning, rådgivning i forhold til brug af netværk og sociale medier samt forberedelse til jobsamtalen.

Møderne afholdes efter individuel aftale – alt efter, hvordan det passer medarbejderen bedst.

Pris for hele forløbet: kr. 12.000 ekskl. moms.

 

MyMentors outplacement konsulent er partner Annette Raunsholt. Hun er cand. merc. fra CBS, har et sidefag i psykologi fra KU, uddannet i positiv psykologi på University of Pennsylvania samt uddannet terapeut og konfliktmægler. Hun er desuden uddannet som outplacement konsulent og har igennem de seneste mange år hjulpet mange fra opsigelse til ny stilling.